Socials

Fit at home...

Maaike Parrel

Je komt thuis van een lange dag werken, duikt de keuken in om te koken, doet ondertussen ook de was en probeert tegelijkertijd je favoriete Netflix serie te kijken. Als dan alle verplichtingen achter de rug zijn wil je eigenlijk nog even sporten maar heb je totaal geen zin meer om de deur uit te gaan. Herkenbaar? Bij deze de oplossing: Fit at Home. On Demand sporten voor je TV wanneer het jou uitkomt. Trainen met o.a. de personal trainers van de sterren, dansworkouts voor de kids, praktische voedingstips en nog veel meer voor maar één tientje per maand!

Founder Antje Monteiro

Antje Monteiro is naast musical-actrice, zangeres en moeder, het brein achter Fit at Home. Vanwege haar hectische leven schoot het trainen op de sportschool er helemaal bij in en zocht ze naar een alternatief. Aangezien die er simpelweg niet was kwam Antje op het idee om On Demand workouts aan te bieden via een landelijk platform. “Ik wil heel Nederland fitter maken, want fittere mensen voelen zich beter”, aldus Antje. Alle workouts zijn te volgen en beschikbaar via KPN en Ziggo en uiteraard ook via de website op je tablet of telefoon. Op de site vind je niet alleen meer dan 900 workouts maar ook voeding -en beweegtips, recepten en een webshop met handig trainingsmateriaal.

Personal trainers van de 'sterren'

De vaste trainers, die aan Fit at Home meewerken, zijn de personal trainers van de sterren. Zo kun je trainen met de personal trainers van o.a. Quinty Trustfull, Humberto Tan, Romy Monteiro, Waylon, DJ Afrojack, Gerard Joling, Tatjana, Johnny de Mol en Jeroen van der Boom. Naast het vaste Fit At Home trainersteam worden er ook specials gegeven door gasttrainers. Zo kun je ook lessen volgen als Zwanger & Fit, Kids & Fun en 55+ workouts en er komen nog veel meer ‘specials’ aan!

Makkelijk

Als 1 van de trainers van Fit at Home kan ik je vertellen dat het dé uitkomst is voor iedereen met bijvoorbeeld een druk bestaan. Ikzelf neem altijd mijn laptop mee op reis, log in en volg een les naar keuze, super handig! Zit ik thuis krap in mijn tijd, zet ik de tv aan en sta ik binnen no-time een training van bijvoorbeeld Wilma Werkheim te volgen. Wilma geeft alle Yoga gerelateerde lessen en aangezien ik daar (nog) niet zo heel erg handig in ben kan ik lekker ongegeneerd in mijn woonkamer met haar trainen!

www.fitathome.nl
Terug