Socials

BURN BABY BURN!

Maaike Parrel

Aangezien ik op mijn eigen site over alles en iedereen kan schrijven kan ik natuurlijk niet mijn eigen creaties laten liggen. BRN (spreek je uit als burn) hebben we zo’n 8 jaar geleden ontwikkeld. Los van het feit dat het mijn eigen creatie is kan ik je vertellen dat het echt de tofste shapeles is van dit moment! Ja ja, ik weet het, lekker chauvinistisch maar toch is het zo haha.

Shape workout

Vanaf het moment dat ik ben gaan lesgeven staan de shapelessen die de clubs aanbieden na al deze jaren nog steeds op de lesroosters. Voor mij is de naam ‘Shape workout’ een verzamelnaam waarin je je algehele lichaamsconditie in groepsverband traint. De ene club noemt het Total Body Workout de andere club noemt het Bodyshape en de volgende weer Shape. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is de vrouw als doelgroep, de focus voor het grootste gedeelte ligt op de buik, billen en benen en het de meest toegankelijke les is die je op de lesroosters kunt terugvinden. Tot op de dag van vandaag is de Shape workout een succesvolle les en om die reden zijn we met BRN® gestart.

Wat is BRN®

BRN® is de ultieme shape workout met behulp van de XCO®-trainers waarmee je tot 33% meer calorieën verbrand ten opzichte van andere shape workouts. Een toegankelijke, effectieve en motiverende groepsles, waarbij je aan alle facetten voor een fit, sterker en mooi lichaam werkt. Cardio, spieropbouw en shaping, alles in één! De les duurt 45 minuten met een vaste structuur waarbij je in 9 verschillende muziektracks diverse oefeningen doet. Naast de warming up en de cooldown train je met behulp van de de XCO®-trainers en toffe choreografieën je benen, billen, core, bovenlichaam en conditie. Klinkt cool toch? Elk kwartaal maken we weer een nieuwe release en proberen we altijd te vernieuwen d.m.v. uitdagende combi’s, leuke oefeningen en verrassende muziek.

Licentie clubs en instructeurs

Om te beginnen op een club met BRN® heb je een licentie nodig. Deze licentie geeft de club elke 3 maanden een gloednieuwe release met nieuwe muziek en choreografie. Het eerste programma bedraagt €99,- excl. BTW per maand. Je ontvangt 15% korting bij een jaarlijkse betaling. Voor het tweede of derde programma ontvang je een korting en is het maandelijkse bedrag €79,- excl. btw. Vervolgens heb je een gecertificeerde instructeur nodig om de les te geven. Je wordt een gecertificeerde instructeur door deel te nemen aan een 2-daagse basisopleiding van het geselecteerde programma. De kosten van een basisopleiding zijn €199,- excl. btw. Om de kwaliteit van het programma te garanderen, wordt elke instructeur uitgenodigd om deel te nemen aan onze kwartaal workshops om de nieuwe releases en technieken te leren. De kwartaal workshops zijn €29,95 per instructeur per kwartaal.

We hebben een geweldig team om ons heen verzameld met de beste mastertrainers en instructeurs en er zijn inmiddels in Nederland al meer dan 150 licentieclubs die BRN® op hun groepslesrooster aanbieden en we blijven groeien. Mocht je meer informatie willen of een les bij jou in de buurt willen volgen kijk even op de site van House of Workouts waar dit kan. Let’s BURNNNNNNNNN

www.houseofworkouts.com/nl/
Terug