Socials

Billen benen trainen

Maaike Parrel

Lang leve de huidige tijd dames! Een goed gevormde reet is tegenwoordig bijna een MUST! Ok, tegenwoordig spelen er ook een heleboel ‘wanna have big ass’ ladies een beetje vals maar hoe dan ook, een grote bil is nu helemaal ok holadiejeeeee! Je kunt er van alles er aan doen om je achterwerk en benen in shape te krijgen en als je geen ‘fan’ bent van de sportschool maar het liefst gewoon thuis hier mee bezig wilt zijn raad ik je een aan een kijkje te nemen op de site van Alain Hulspas aka….de knapste man van Nederland. In mijn YouTube serie ‘BENKHENGEN MET…’ krijg je ongetwijfeld nog een betere indruk van deze fitnessexpert dus ga deze aflevering met hem ook zeker bekijken.

Maargoed... Nu even serieus.

HipNthigh

Een aantal jaar geleden ontmoette ik Alain. Deze mega fitte dude is naast zijn werk als Personal Trainer van vele BNR’s ook founder van de HipNthigh en de BBT (Billen Benen Trainen) Dynaband. De HipNthigh en de BBT Dynbands kan ik het beste omschrijven als klein en handig fitness materiaal waarmee je je billen en benen super goed kunt trainen. Alain ontwikkelde zijn eerste product de HipNthigh helemaal zelf en bracht dit op de markt in Duitsland, Spanje, Engeland en Nederland. Het attribuut is door een sportfysiotherapeutengroep uitgebreid getest en opgenomen in hun dagelijkse praktijk. Het elastiek zit bevestigd aan de enkelbanden welke je heel gemakkelijk omdoet. Zodra je in beweging komt worden direct je dijbenen en je bilspieren geactiveerd. En geloof me, je voelt gelijk waar je mee bezig bent!

Er zijn 2 verschillende sterktes. De Toner (starter) en de Power (gevorderden) voor als je meer uitdaging zoekt of wilt afwisselen. Let wel op dat je het elastiek NOOIT op volledige rek zet en stel deze niet bloot aan zonlicht om de kwaliteit te waarborgen. Ik werk zelf nog steeds met de HipNthigh tijdens mijn Shape en HIIT lessen en ik heb ‘m afgelopen zomer weer meegenomen in mijn koffer zodat ik tijdens mijn vakantie mijn benen en billen kon blijven trainen met flinke weerstand. Het is gewoon handig en effectief trainingsmateriaal en zorgt bij goed gebruik voor het juiste resultaat. Alain’s klant Mary Borsato had bijvoorbeeld een aantal jaar geleden een nieuwe heup gekregen en moest uiteraard revalideren. Na ongeveer 3 maanden gerichte training met de HipNthigh kon Mary weer helemaal uit de voeten.

Video's

Om je goed op weg te helpen met je trainingen kun je na het bekijken van de introductie video op de website direct aan de slag met de persoonlijke workout serie. Startend vanaf workout 1 worden de trainingen iedere keer een beetje zwaarder en kun je bijvoorbeeld na workout 14 over stappen naar de gevorderde hipNthigh. Je kunt dus altijd je eigen niveau bepalen! Op de website vind je naast deze trainingsvideo’s ook gerichte trainingsschema’s en alle andere producten zoals de BBT Dynabands. Kijk ook zeker even naar mijn youtube serie Benkhengen met…Alain! Hier vind je nog meer informatie over de HipNthigh.

www.billenbenentrainen.com
Terug