Socials

BACON MUFFIN by Kevin Thielman

Maaike Parrel

    Ingredienten
  • 8 bacon
  • 160ml coco oil
  • 120ml water
  • 80ml heavy slagroom
  • 3 eieren
  • 1 theelepel vanilla extract
  • 35 gram whey protein (vanilla)
  • 2 eetlepels havermeel
  • 2 eetlepels hoog gluten bloem
  • 2 theelepels baking powder
Mengsel maakt 12 muffins. 3 carbs per muffin!

Oven voorverwarmen op 180C. Mix oil, water, slagroom, vanilla en eieren. Voeg whey, havermeel, gluten flour en baking powder. Alles heel goed mixen. Bak de bacon tot crisp en in kleine stukken breken. Voeg toe aan mengsel.

Muffin vormpjes invetten en tot de helft vullen met mengsel.

Bak voor 10-15 min op 180C. Blijf om de 3 min ernaar kijken om overkoken te voorkomen. Laat 5 min afkoelen voor serveren.

Terug